در حالی که همواره حضور افراد دو شغله در فدراسیون فوتبال و باشگاه های لیگ برتری مورد نقد بوده، این روزها شاهد حضور چنین شخصی در سمت هایی مهم هستیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، اگر به گذشته نه چندان دور نظر كنيم، يكي از مطالبات كارشناسان و اهالي فوتبال از رئيس فدراسيون، جلوگيري از اشتغال همزمان مديران و كاركنان این مجموعه در باشگاه ها بوده است. يكي از مسائل حل نشده در سازمان تربیت بدنی سابق و وزارت ورزش فعلي، بكارگيري افراد دو يا چند شغله در فدراسيون فوتبال بوده و هست که همواره انتقاداتی را در پی داشته است.
با توجه به این مسئله و شروع به كار چند ماهه فدراسيون جدید و علي كفاشيان در دوره چهار ساله دوم و پایان فصل نقل و انتقالات، متأسفانه شاهد حضور مجدد اهالي فدراسيون در باشگاه ها بوديم. براي نمونه، به ذكر نام و تحليل يكي از انتصابات صورت گرفته در فدراسيون مي پردازيم که خود می تواند روشن کننده این ماجرا باشد.


اگر به رئوس برنامه هاي كميته فني و توسعه نگاه كنيم، خواهيم ديد براي اجراي آن، نياز به فرد يا افرادي با مدرك دكتراي تربيت بدني و سوابق كاري و اجرايي بالاي 10 سال است ...

* از کدامین کمیته حرف می زنیم؟
علي كفاشيان در برنامة كاري ارائه داده به مجمع عمومی، برنامه هاي كميته فني و توسعه را به شرح زیر اعلام داشت:
برنامه‌هاي‌ کميته فني و توسعه
1- پياده سازي سند توسعه
2- برقراري نظام پايش و ارزيابي عملکرد
3- تدوين و پياده سازي نظام جامع استعداديابي و مسير رشد بازيکنان
4- تدوين برنامه توسعه و ارتقاء داوري فوتبال کشور
5- تدوين برنامه توسعه مديران و دست اندرکاران فوتبال
6- تدوين برنامه توسعه اي تيم‌هاي ملي
7- تدوين برنامه توسعه و ارتقای مربيان فوتبال
8- تدوين برنامه بهبود ساختار و نظام اداري فدراسيون
9- تدوين برنامه ارتقاء کيفي ليگ‌هاي کشور
10- تکميل فاز پروژه تجاري سازي در فوتبال
11- طراحي و پياده سازي استراتژي فناوري اطلاعات (طراحي نرم افزار جامع فعاليتهاي فدراسيون و ايجاد اتوماسيون اداري)

* مروری بر دو انتصاب مهم!
این را می توان در تاريخ 28/01/1391 و در پایگاه اطلاع رسانی فدراسيون بخوانیم که منتشر شده است: "از سوی رئیس فدراسیون فوتبال، میرشاد ماجدی در حکمی به عنوان رئیس دپارتمان فنی و توسعه فدراسیون منصوب شد."
در حکم رئیس فدراسیون آمده است: "با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی و مستندا به بند 10-3 ماده 60 اساسنامه و به پیشنهاد دبیرکل محترم و به موجب این ابلاغ به سمت رئیس دپارتمان فنی و توسعه فدراسیون فوتبال منصوب می شوید."
در تاريخ 17/03/1391 در پایگاه اطلاع رسانی باشگاه استقلال هم عنوان شده است: "میرشاد ماجدی، پیشکسوت استقلال و کارشناس فوتبال به عنوان سرپرست تیم استقلال انتخاب شد."

* از برکناری در تیم ملی جوانان تا پیکان
باید دانست ماجدي كارمند مخابرات و ليسانسيه ورزش است. وی سمت سرپرستي تيم جوانان را از محمد مهدي نبي دبير كل فدراسيون همانند حكم فعلي در فدراسيون كسب كرد. عملكرد وی در تيم فوتبال جوانان ایران باعث بركناري اش شد. در همان زمان شنیده می شد ماجدي بدون هماهنگي و اطلاع سرمربي وقت تيم، جلساتي را با بازيكنان برگزار مي كرد. این کار غیر کارشناسی که از سوی ماجدی سر زد، باعث دلخوري سرمربي وقت و تلقی نوعی تداخل و کارشکنی شده بود.
حضور وی در باشگاه پيكان حدود يك سال بود. این همکاری به این شکل رقم خورد كه ابتدا حكمي به عنوان قائم مقام صادر و بعد به دليل همزماني اشتغال در مخابرات و باشگاه، قراردادي تحت عنوان مدير تيم فوتبال بزرگسالان پيكان منعقد و در فدراسيون به ثبت رسيد. حالا مي توانيم مطالب گفته شده را بهتر تحليل كنيم.


ماجدی علاوه بر اشتغال در مخابرات و فدراسيون، به تازگي سرپرستي استقلال را هم بر عهده گرفته تا امکان بروز شائبه ارتباط با داوران و بخش هاي ديگر فدراسيون جهت كسب نتيجه لازم براي تيم مورد نظر به وجود آید ...

* انتصابی که باید در آن تجدید نظر کرد
اگر به رئوس برنامه هاي كميته فني و توسعه با دقت نگاه كنيم، خواهيم ديد براي اجراي برنامه هاي ارائه داده شده، نياز به فرد يا افرادي با مدرك دكتراي تربيت بدني و سوابق كاري و اجرايي بالاي 10 سال در اين حوزه و در سطح بالاتر است.
از سوی ديگر، به دليل ارتباط تنگاتنگ برنامه ها با تمامي بخش هاي فوتبال در كل كشور (باشگاه ها، كميته ها و فدراسيون)، شخص انتخاب شده بايد از استقلال كاري برخوردار و وابستگي به باشگاهي نداشته باشد. اما فرد انتخاب شده براي اين بخش از طرف محمد مهدي نبي و فدراسيون داراي كمتر از دو سال كار ناموفق درسطح بسيار پائين بوده و اطلاعات علمي او با دكتراي تربيت بدني و داشتن تجربه بالاي 10 سال فاصله بسیار زيادي دارد.
ماجدی علاوه بر اشتغال در مخابرات و فدراسيون، به تازگي سرپرستي تيم استقلال را هم بر عهده گرفته که در آينده امکان بروز شائبه  با بخش هاي فدراسيون براي تيم مورد نظر ایجاد شود که این از مقتضیات چنین رفتارهایی است. در این موارد نیز باید تدبیر پیش از واقعه شود تا مبادا اذهان عمومی مشوش شود.
پيشنهاد ما به كفاشيان و دیگر مسئولان فدراسیون این است که برای حل مشکل احتمالی، از فردی که دارای وقت لازم برای حضور در این مجموعه باشد، استفاده کنند. از طرفی، امکان ایجاد هر شائبه ای درباره عملکرد داوری و مواردی مشابه را منتفی کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس